• Contact

  Berry de Vos
  Ringweg 53
  6141 LM Limbricht
  Tel: 06-46878701

 • Contact formulier

  Thanks!

  Bedankt voor uw e-mail. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

  error key Required fields not completed correctly.

 • open panel

Wie ben ik

Het woord ‘vormgeven’ past mij goed. Het is de combinatie en verbinding van de woorden ‘vorm’ en ‘geven’. Iets krijgt eerst vorm in het denken en voelen, het ontwerp, het conceptuele. Daarna kan er ruimte ontstaan –beter gezegd gecreëerd worden- zodat de vorm zich kan manifesteren of betekenis krijgt, door het te ‘geven’.

Zo heeft vormgeven in mijn persoonlijke visie o.a. te maken met rationele en irrationele factoren, met wetenschap en ambacht, met distantie en betrokkenheid, met maken en zoeken. Niet als tegengestelde polen maar als verbindende elementen. Beiden zijn nodig in het proces van ‘vormgeven’.

Mijn grootste passie ligt thuis in en met mijn sociale omgeving. Daar waar ik partner en vader mag zijn, vormgever met heel mijn hart. In mijn vrije tijd houd ik mij lichamelijk fit in het zadel van de racefiets en is het de verbinding tussen enerzijds de instellingen en positie en anderzijds het zoeken naar het juiste emotionele moment  waar mijn passie voor portretfotografie volledig tot uitdrukking komt.

Geestelijke fitheid houd ik door het lezen van een breed arsenaal aan boeken, vakbladen en artikelen. Af en toe publiceer ik over onderwerpen die op dat moment mijn aandacht hebben. Lezen en schrijven is voor mij voeding, verwerking en verbinding.

Mijn tweede passie is vormgever vanuit mijn professie. Dan gaat het over het vormgeven van organisatieverandering waarin discipline in zowel denken als handelen voor mij essentieel is. Ik heb meestal veel energie en door mijn constante drive om over het vak te lezen, doceren en spreken vergroot mijn blikveld en door te leren en reflecteren verbreed mijn handelingsvermogen.

Nieuwsgierigheid, fascinatie en zeker ook twijfel zijn daarmee onlosmakelijk verbonden. In mijn werk kan ik mijn energie, discipline en drive goed combineren door uitsluitend dingen te doen waarbij ik in mijn kracht sta en dus bij mij passen. Ik raak geboeid en gefascineerd of niet. Excelleren is alleen dan mogelijk. Dwingend met oog op resultaat combineer en wissel ik af met ondersteunend, begripvol en sensitief handelen. Het is juist die combinatie waarin ik mij sterk voel en optimaal rendeer.

Zinvolle relaties zijn voor mij betekenisvolle bouwstenen voor mijn professionele ontwikkeling en ‘leven’ en zoek daarom altijd competente en getalenteerde mensen om mij heen.

 

© 2014 Dynamic Change Management | Disclaimer & Privacy